Isnin, 17 Mei 2010

Jom Heboh 2010




Weekend baru2 ni ader la.. Karnival Jom Heboh dan Hari Belia kat Putrajaya. Budok2 ni la hok paling excited skali nok pegi. Aper dok nyer, punyer la ramai datang berduyun2 pastu parking sampai kat depan umah aku..meriah sungguh suasana..
Mama bile kita nk g sana..tanye anak2 aku. Aku pun jawab cam biase la.... Nanti la tunggu ayah (jawapan hok biase sangat aku jawab...).
At last hari Ahad tu aku g jugok!! Hok paling aku sendiri dok caye skali 'Jalan Kaki'.. Laa dok jauh pun sebenornye patut pun ramai hok buat gitu....kejap je sampai doh...cantik sungguh pemandangan dari jambatan tu yek..patut la ramai yang ber'tenet' kat situ..
Aku round la ala kadar janji doh bawok budok2 tu...Bukan ader pape pun...macam pasor mega je..Belikan budok2 tu air,ice-cream dan ntah ape lagi aku dok ingat la.... Uhhh se lagi...aku beli anok kucing untuk Rayyyan..pakai bateri..bijok ngat!! Hari ni tak dok suara doh anok kucing tu...ishk ishk terminator..betol!
Sebab doh nok ujan... aku balik naik bas...kejap je sampai doh...suka nyer anok2 aku dapat naik bas.... "mama nanti kita naik bas lagi ye..." . Rayyan pun sengeh je macam paham..

1 ulasan:

  1. ADALAH DIMAKLUMKAN...ANDA TELAH DI 'TAG' HA HA HA

    BalasPadam